عبدالباری عمر، رییس عمومی اجرایی شرکت برق‌رسانی افغانستان (برشنا)، اعلام کرد که تا اکنون ۷۱۹ میلیون دالر برای تولید برق از منابع داخلی کشور سرمایه‌گذاری شده است.

او، امروز (سه‌شنبه، ۴ قوس/۲۵ نومبر) در یک نشست خبری در کابل گفته که کار روی تولید برق از منابع داخلی به شدت جریان دارد.

به گفته‌ی عمر، برای رسیدن به ظرفیت ۲۰ هزار مگاوات برق از منابع داخلی و توزیع آن، دست‌کم به ۱۰ سال زمان نیاز است.

رییس عمومی برشنا افزوده است: «ما تنها بر تولید و توسعه شبکه برق تمرکز نکرده‌ایم، بلکه روی مدرن‌سازی سیستم‌های اداری نیز کار کرده‌ایم و به زودی سیستم پذیرش الکترونیکی مدرن افتتاح خواهد شد.»

عبدالباری عمر، گفته که شبکه‌ی برق افغانستان از ابتدا به صورت غیرمعیاری و ضعیف ساخته شده و قادر به پاسخ‌گویی به نیاز کنونی کشور نیست. به گفته عمر، پروژه‌های توسعه‌ای تولید برق ادامه دارد و تکمیل آن زمان‌بر است.

کم‌ود برق و دست‌رسی محدود به آن، همواره یکی از مشکل‌های شهروندان افغانستان بوده است. بر اساس آمار شرکت برشنا، تنها ۳۸ درصد جمعیت کشور به برق دست‌رسی دارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: