مسئولان محلی در سمنگان، می‌گویند که با پشتیبانی مالی برنامه‌ی توسعه‌ای ملل متحد، سیستم انرژی خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در شفاخانه ۲۰ بستر ولسوالی روی‌دوآب این ولایت فعال شده است.

لطف‌الله حبیبی، رییس صحت عامه سمنگان، امروز (شنبه، ۲۹ قوس/۲۰ دسامبر) گفته که این سیستم با هزینه ۱۵۰ هزار دالر ساخته شده است.

او، افزوده که این اقدام گام مهمی در تقویت نظام صحی این ولایت و کاهش چالش‌ها در ارائه‌ی خدمات درمانی است. به گفته‌ی حبیبی، حدود ۲۶ هزار تن از ساکنان ولسوالی روی‌دوآب به‌ طور مستقیم و غیرمستقیم از انرژی خورشیدی بهره‌مند خواهند شد.

کم‌بود برق یکی از چالش‌های عمده در بخش بهداشت افغانستان است و پیش از این نیز، برنامه توسعه‌ای ملل متحد شماری از شفاخانه‌ها در کابل و ولایت‌های دیگر را با سیستم‌های انرژی خورشیدی تجهیز کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: