سازمان غیردولتی «مبارزه با کودک همسری» در ولایت غور بهمنظور اشتغالزایی و جلوگیری از فقر و فروش دختران در این ولایت، به ۱۱۰ خانوادۀ بیبضاعت زمینۀ کار را فراهم کرده است.
محمدولی آخوندزاده، مسئول ولایتی سازمان مبارزه با کودک همسری، به سلاموطندار میگوید که آنان امروز به مردان این خانوادهها غرفههای دستفروشی سیار و به بانوان زمینۀ یادگیری خیاطی و قالینبافی را فراهم کردهاند.
به گفتۀ آقای آخوندزاده، آنان در کنار توزیع غرفهها مواد و لوازم مورد فروش این خانوادهها را که شامل کچالو، پیاز، سیر، آبمیوهها، کیک و سایر موارد میشود، نیز فراهم کردهاند تا آنان بتوانند با فروش آن در رشد اقتصادی خانوادههایشان کمک و از فروش دخترانشان جلوگیری کنند.
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
از سویی هم، شماری از خانوادههایی که زمینۀ کار برایشان فراهم شده است، میگویند که آنان بهدلیل بیکاری، فقر و خشکسالی در شرایط دشواری زندهگی میکنند.
محمدعارف و مبارک، دو تن از سرپرستان خانوادههایی که زمینۀ کار برایشان فراهم شده است، میگویند که آنان با فروش مواد دستداشتۀشان میتوانند در رشد اقتصادی خانوادههایشان کمک کنند.
آنان میافزایند با درآمدی که از فروش مواد غرفههایشان بهدست میآورند، نفقۀ خانوادههایشان را تأمین میکنند و از فروش دخترانشان دست میکشند.
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
در همین حال، مسئولان محلی غور که در برنامۀ توزیع این غرفهها شرکت کرده بودند، میگویند که میان ۷۰ تا ۸۰ درصد باشندهگان این ولایت بیکار اند و آنان در همکاری با سازمانهای غیردولتی تلاش میکنند زمینۀ کار را به بیشتر مردم فراهم کنند.
غوثالدین سهیل، سرپرست ریاست کار و امور اجتماعی غور، میگوید آنان از چنین برنامههای مؤثری که زمینۀ کار را به مردم فراهم میکند، استقبال میکنند و از مسئولان سازمانهای خیریه میخواهند که برای اشتغالزایی جوانان و مردم تلاش و برنامههای عملی را راهاندازی کنند.
زمینۀ کار و یادگیری به این شمار خانوادههای غوری در حالی فراهم میشود که به گفتۀ مسئولان، بیشتر جوانان این ولایت بهدلیل بیکاری، فقر و خشکسالی کشور را ترک کردهاند یا هم در شرایط دشواری زندهگی میکنند.