مسئولان در وزارت معارف، امروز (چهارشنبه، ۲۱ سنبله) در برنامه‌ی تشریح دست‌آوردهای یک‌ساله‌ی این نهاد، می‌گویند که در سال گذشته ۳۱۶ مکتب جدید شامل ۱۰۶ مکتب دولتی و ۲۱۰ مکتب خصوصی ساخته شده است.

کرامت‌الله آخوندزاده، معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، می‌گوید که در یک سال گذشته بیش از یک میلیون و ۴۴۵ هزار دانش‌آموز در مکتب‌های دولتی و  خصوصی جذب شده اند. «در سال گذشته ۳۱۶ مکتب جدید در سراسر کشور تأسیس شده که از این میان ۱۰۶ مکتب دولتی و ۲۱۰ مکتب خصوصی بوده اند؛ در سال گذشته ۱۵۲ مکتب ابتداییه‌ی دولتی و خصوصی به متوسطه و ۱۱۹ مکتب متوسطه‌ی دولتی و خصوصی به لیسه ارتقا یافته است.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

به گفته‌ی مسئولان در وزارت معارف، در حال حاضر بیش از ۱۰ میلیون و ۹۱۴ هزار دانش‌آموز در ۱۸ هزار و ۳۳۷ مکتب دولتی و خصوصی سرگرم فراگیری آموزش اند.

کرامت‌الله آخوندزاده، معین تعلیمات اسلامی این وزارت، می‌گوید که این وزارت در یک سال گذشته بیش از ۱۶ میلیون و ۱۸۸ هزار جلد کتاب درسی را برای دانش‌آموزان صنف اول تا دوازدهم چاپ کرده است. «افزون بر چاپ و توزیع کتاب‌های صنف اول تا دوازدهم، در یک سال گذشته ۶۱۷ هزار و ۹۷۸ جلد کتاب درسی به مرکزهای تعلیمات اسلامی توزیع و ۲۹۴ هزار و ۶۴۱ جلد کتاب سوادآموزی نیز چاپ و توزیع شده است.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

وزارت معارف در حالی دست‌آوردهای یک‌ساله‌اش را همگانی می‌کند که در سه سال گذشته دختران بالاتر از صنف ششم از رفتن به مکتب بازمانده اند. منصور‌احمد حمزه، سخن‌گوی وزارت معارف، در این باره می‌گوید: «مجاهد صاحب بارها توضیح داده و ما به همین اکتفا می‌کنیم؛ مکتب‌ها به روی دختران بالاتر از صنف ششم تا امر ثانی بسته هستند.»

رسیدگی به بیش از سه هزار شکایت، توزیع ۳۰۳ هزار قطعه گواهی‌نامه برای فارغان مکتب‌ها، نظارت از روند آموزش بیش از ۲۱ هزار آموزگار و راه‌اندازی برنامه‌های ارتقای ظرفیت به آنان، از دیگر دست‌آوردهای وزارت معارف در یک سال گذشته بوده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: