۳۰۰ تن که در گذشته دوره‌ی ترک اعتیاد را سپری کرده، امروز (دوشنبه، ۱۷ حمل) از یک دوره‌ی آموزش‌های فن و حرفه از اردوگاه آغوش در پلچرخی کابل فارغ شده اند.

محمدزاهد احمدزی، معین امور کار وزارت کار و امور اجتماعی امارت اسلامی، در برنامه‌ی فراغت این افراد، می‌گوید که این دانش‌آموزان کیف‌دوزی، کفش‌دوزی، خیاطی، برق‌کشی و ترمیم ابزارهای برقی را در شش ماه فرا گرفته اند. او می‌افزاید: «این افراد که پیش‌تر مأیوس و بار دوش خانواده‌های شان بودند، امروز از سوی وزارت کار و امور اجتماعی فارغ می‌شوند و صاحب کار خواهند شد.»

عبدالرحمان قاسمی، معاون ملکی معینیت مبارزه با مواد مخدر وزارت امور داخله که در این برنامه حضور داشت، می‌گوید که از هر ۱۰۰ تن در افغانستان، ۱۰ تن به مصرف مواد مخدر آغشته اند. «در افغانستان از هر ۱۰۰ تن ۱۰ تن به مصرف مواد مخدر معتاد است؛ امارت اسلامی تعهد دارد که در بخش مواد مخدر مبارزه کند و این را به موفقیت برساند.»

در سوی دیگر، شدماری از افراد فارغ‌شده از این دوره‌ی آموزشی، می‌گویند که انتظار دارند پس از فراغت زمینه‌ی ادغام شان به بازار کار فراهم شود.

محمدهاشم که در بخش ترمیم ابزار برقی آموزش دیده، از امارت اسلامی می‌خواهد تا ابزار کا را در اختیار فارغ‌شدگان قرار دهد. به گفته‌ی او، «از نگاه اقتصادی ضعیف استیم؛ از ما پشتیبانی کنند تا ابزار کاری خود را به دست بیاوریم و از طریق آن یک لقمه نان تهیه کنیم.»

بربنیاد آمار ارائه‌شده از سوی وزارت کار و امور اجتماعی در چند سال گذشته، بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن پس از سپری‌کردن دوره‌ی ترک اعتیاد، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفته اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: