مسئول بخش رسانههای برنامهی جهانی غذا در افغانستان، میگوید که در صورت دوام بارندگیها و سرازیرشدن سیل، در روند کمکرسانی به مردم افغانستان با اختلال روبهرو خواهند شد.
وحیدالله امانی، مسئول بخش رسانههای برنامهی جهانی غذا در افغانستان، به سلاموطندار میگوید که در صورت وقوع سیلابهای بیشتر در روزهای آینده، مشکلاتی سر راه فعالیت این سازمان پیش خواهد آمد.
در روزهای پسین، گزارشهایی مبنی بر توقف ارسال کمکهای برنامهی جهانی غذا به افغانستان که قرار بود از مسیر پاکستان وارد شود، پخش شده اند.
آقای امانی در گفتوگو با سلاموطندار، میگوید که هنوز در روند انتقال کمکهای این نهاد توقفی پیش نیامده است. او اما نگران وضعیت آبوهوای افغانستان در روزهای پیش رو است و میافزاید که برای کمکرسانی به مردم، به ۹۶۰ میلیون دالر نیاز است.
سلاموطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید
مسئول بخش رسانههای برنامهی جهانی غذا در افغانستان، تأکید میکند که در صورت وقوع سیلابهای بیشتر، ممکن فعالیت این نهاد در افغانستان به مشکل بر بخورد. «نگران وضعیت هستیم، پیشبینی وضعیت آبوهوایی که صورت میگیرد، اکنون که میبینیم در روزهای آینده باران میشود و اگر منجر به سیلابهای بیشتری شود، ما را با مشکل روبهرو میکند.»
مسئول بخش رسانههای برنامهی جهانی غذا در افغانستان، همچنان تأکید میکند که این نهاد، بندرهای ولایتهای شمالی افغانستان را بهعنوان بدیل برای انتقال کمکها از راه پاکستان در نظر دارد.
با این همه، حکومت سرپرست امارت اسلامی با اشاره به نیاز کمکرسانی به مردم در افغانستان، خواستار ارائهی کمکهای بیشتر و به موقع شده است.
بلال کریمی، از معاونان سخنگوی حکومت سرپرست امارت اسلامی به سلاموطندار، میگوید: «امارت اسلامی آماده است که زمینه را فراهم بسازد تا کمکها به مستحقین برسد. هیچ چیزی نباید در برابر کمکها ممانعت ایجاد کند و یا هم، کمکها دیر برسد و یا ضایع شود.»
سلاموطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید
از یک سال به این سو، بیشتر شهروندان افغانستان با بحران اقتصادی بیپیشینهای دستوپنجه نرم میکنند و برای ادامهی زندگی، به کمکهای بشردوستانه وابسته اند.
برنامهی جهانی غذا در افغانستان، مجموع نیازمندی مالی خود برای ارائهی کمک به مردم در افغانستان را، ۹۶۰ میلیون دالر امریکایی اعلام میکند.
وحیدالله امانی، میگوید که برنامهی جهانی غذا در افغانستان به خاطر ذخیرهسازی عاجل ۱۵۰ هزار تُن مواد غذایی، رساندن و توزیع آن در مناطق دوردست پیش از رسیدن زمستان، به ۱۷۰ میلیون دالر نیاز دارد.