نگرانی‌ها از وضعیت شهروندان افغانستان از زمانی که سال گذشته کشور گواه تحولات بزرگ سیاسی و نظامی شد و این تحول منجر به وخیم‌ترشدن وضعیت اقتصادی مردم افغانستان شد، بیش‌تر شده‌ است.

در ادامۀ این نگرانی‌ها، به تازه‌گی برنامۀ جهانی غذا اعلام کرده که شهروندان در ۳۴ ولایت افغانستان با ناامنی غذایی روبه‌رو اند. این سازمان گفته است ۱۸.۹ میلیون تن که نزدیک به نیمی از جمعیت افغانستان را تشکیل می‌دهند، احتمال دارد میان ماه‌های جون تا نوامبر سال ۲۰۲۲ به‌طور جدی با ناامنی غذایی روبه‌رو شوند.

سلام‌وطندار فارسی را در توییتر دنبال کنید

بر بنیاد آمار برنامۀ جهانی غذا، نبود امنیت غذایی در افغانستان ۴.۷ میلیون کودک و زن شیرده را در معرض خطر سوءتغذیه قرار داده‌ است.

وحیدالله امانی، مسئول بخش رسانه‌های برنامۀ جهانی غذا در افغانستان، در گفت‌وگو با سلام‌وطندار می‌گوید که این سازمان برنامه دارد در سال ۲۰۲۲ میلادی به ۲۳ میلیون تن در افغانستان کمک‌های غذایی برساند.

به گفتۀ آقای امانی، برنامۀ جهانی غذا تمرکز دارد تا کمک‌هایش را زودتر به مناطق دوردست کشور پیش از این‌که راه‌های مواصلاتی این مناطق در زمستان بسته شود، برساند.

سلام‌وطندار فارسی را در فیس‌بوک دنبال کنید

او می‌افزاید که آنان برای رساندن کمک‌های‌شان به افراد آسیب‌پذیر در افغانستان، به ۱۷۰ میلیون دالر نیاز دارند.

مسئول بخش رسانه‌های برنامۀ جهانی غذا در افغانستان، آمار کنونی شهروندانی که در ناامنی غذایی قرار دارند را موقتی می‌داند و تأکید می‌کند که نگران زمستان پیش‌رو اند تا شهروندان بیش‌تر به ناامنی غذایی روبه‌رو شوند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: