بخش افغانستان سازمان جهانی بهداشت، گفته که ۴.۵ متریک تن تجهیزات پزشکی به مرکزهای صحی در افغانستان کمک کرده است.

این سازمان امروز (یک‌شنبه، ۱۴ ثور)، در اکس نوشته که تجهیزات پزشکی، شامل بسته‌های مراقبت‌های اولیه‌ی صحی است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

به گفته‌ی سازمان جهانی بهداشت، این بسته‌های مواد اولیه‌ی پزشکی، به مرکزهای ترانزیت «لوی بابا» و «انکیشمینت کابل» تحویل داده شده است.

مرکزهای پزشکی یادشده، با استفاده از بسته‌های کمکی سازمان جهانی بهداشت، در سه ماه آینده برای دو هزار بیمار، می‌تواند مراقبت‌های اولیه‌ی پزشکی را ارائه کند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

نظام بهداشت افغانستان از دهه‌ها به این‌ سو به کمک‌های جامعه‌ی جهانی وابسته است. سازمان جهانی بهداشت در بخش ارائه‌ی مراقبت‌های پزشکی، آموزش کارکنان متخصص و ساخت مرکزهای درمانی در افغانستان فعالیت چشم‌گیری دارد.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: