شوکت میرضیایف، رییس‌جمهور اوزبیکستان با وانگ یی، وزیر امور خارجه‌ی چین دیدار و در باره‌ی مسایل منطقه‌ای از جمله افغانستان گفت‌وگو کرده است.

دفتر ریاست‌جمهوری اوزبیکستان، روز گذشته –جمعه، ۳۰ عقرب/۲۱ نومبر- در خبرنامه‌ای نوشته که اوزبیکستان و چین بر هم‌کاری نزدیک سیاسی و چندجانبه در امور افغانستان تأکید کرده اند.

بر بنیاد خبرنامه محورهای گفت‌وگو شامل بازسازی اجتماعی و اقتصادی، ارتقای امنیت، توسعه‌ی آموزش و دانش‌گاه‌ها، کاهش فقر و تقویت گردش‌گری در افغانستان بوده است.

پس از روی‌کارآمدن امارت اسلامی، اوزبیکستان و چین روابط خود با افغانستان را با تمرکز بر ثبات منطقه‌ای و هم‌کاری‌های اقتصادی و انسانی حفظ کرده‌ اند. دو کشور تلاش کرده‌ با گفت‌وگو و هم‌آهنگی نزدیک، مسیر هم‌کاری‌ها در زمینه بازسازی، امنیت و توسعه‌ی اجتماعی افغانستان را هموار کنند و از فرصت‌های موجود برای تقویت صلح و رفاه در منطقه بهره‌برداری کنند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: