Asset 1SWN

سلام وطندار

سازمان ملل: بازگشت جمعی مهاجران بحران انسانی را افزایش داده است

مهاجر

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، گفته که بازگشت ده‌ها هزار مهاجر، بحران انسانی در افغانستان را «وخیم‌تر» کرده و بازگشت‌کنندگان به پشتیبانی بیش‌تر نیاز دارند.

این نهاد روز گذشته -پنج‌شنبه، ۲۲ جوزا- در یک گزارش تصویری گفته که ده‌ها هزار افغان به کشوری بازمی‌گردند که بسیاری از آن‌ها با آن ناآشنا اند و بازگشت‌کنندگان با آینده‌ای نامعلوم روبه‌رو استند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

در گزارش آمده که بازگشت‌ جمعی، در شرایطی انجام می‌شود که نزدیک به نیمی از جمعیت افغانستان به کمک‌های انسان‌دوستانه نیاز دارند، و در عین حال، خطر بی‌جاشدگی داخلی نیز، افزایش یافته است.

در بخش دیگری از گزارش آمده که زنان و کودکان بیش‌تر در معرض آسیب قرار دارند.

عرفات جمال، رییس دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل در افغانستان، گفته که کارکنان این نهاد در مرزها تلاش دارند تا کمک‌های فوری روانی، مشاوره‌ی حقوقی، کمک‌های نقدی و خوراکی را در اختیار بازگشت‌کنندگان قرار دهند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او هم‌چنان تأکید کرده که برای رسیدگی مؤثر به وضعیت مهاجران بازگشته، به پشتیبانی بیش‌تر جامعه جهانی نیاز است.

دولت پاکستان از اول اپریل سال روان میلادی، مرحله‌ی دوم اخراج مهاجران افغان را آغاز کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
اخبار و تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام