گفتمان علمی زیر عنوان «رسانهها و بیداری اجتماعی، چه گونه اندیشهی مولانا میتواند نقشهی راه خبرنگاران باشد؟» امروز (سهشنبه، ۶ قوس) در کابل برگزار شد.
این گفتمان، با حضور استادان دانشگاهها، کادرهای علمی، فرهنگیان و خبرنگاران از سوی دانشگاه «رنا» و خانهی ملی خبرنگاران افغانستان، برگزار شده بود.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
در این گفتمان، محمدابراهیم زاهد، استاد دانشگاه، رسانهها را «ارکان دولت» دانسته و بر اهمیت پخش خبرهای دقیق طبق دستورهای اسلامی تأکید کرده است.
سیدیاسین متین، رییس خانهی ملی خبرنگاران افغانستان، بر اهمیت رسانهها در معرفی و ترویج فرهنگ اصیل افغانستان، در سطح جهانی تأکید کرده است.
او گفته است که رسانهها باید در راستای شفافیت و آگاهیبخشی به مخاطبان خود، تصویری درست و مثبت از هویت فرهنگی و تاریخی افغانستان ارائه دهند و نقش مهمی در تقویت وحدت و همبستگی ملی ایفا کنند.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
مصطفا عاقلی، استاد دانشگاه، در این گفتمان از خبرنگاران خواسته است که به ترویج ارزشهای ملی و دینی بپردازند و از پیروی از الگوهای غربی در خبرنگاری خودداری کنند.
سخنرانان، در پایان بر جایگاه علمی و عرفانی مولانا جلالالدین محمد بلخی و تأثیر اندیشههای انساندوستانهی او بر جوامع امروز تأکید کردند.