به دنبال مطرح‌شدن نگرانی‌ها در باره‌ی وضعیت حقوق بشری در افغانستان در پنجاه‌وهفتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، امارت اسلامی می‌گوید که نگرانی‌ کشورها از وضعیت حقوق بشری در افغانستان قابل قبول نیست.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

حمدالله فطرت، معاون سخن‌گوی حکومت سرپرست، نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد را یک‌جانبه می‌داند و می‌گوید که مؤثریت این گونه نشست‌ها وابسته به حضور نماینده‌ی امارت اسلامی است.

او می‌افزاید: «گزارش‌هایی که در این نشست ارائه‌ شده هم یک‌طرفه است و ما نمی‌پذیریم؛ خواست ما این است که در نشست‌هایی که در باره‌ی افغانستان برگزار می‌شود، نماینده‌ی افغانستان حضور داشته باشد تا به عنوان جهت مسئول پاسخ‌گو باشد.»

پنجاه‌وهفتمین نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد روز گذشته -دوشنبه، ۱۹ سنبله- با محوریت بررسی وضعیت حقوق بشری در شماری از کشورها از جمله افغانستان برگزار شد.

در این نشست، کمیسار عالی حقوق‌ بشر سازمان ملل متحد، رییس پیشین کمیسیون حقوق ‌بشر افغانستان، نمایندگان بریتانیا، آلمان، گزارش‌گر ویژه‌ی ‌حقوق بشر سازمان ملل متحد، نماینده‌ی اندونزیا و نمایندگان شماری از کشورها، از وضعیت حقوق بشری در افغانستان نگرانی کردند و خواستار پاسخ‌گویی امارت اسلامی شدند.

عنایت‌الله همام، آگاه روابط بین‌الملل، با بی‌نتیجه‌خواندن نشست‌ شورای امنیت سازمان ملل متحد در باره‌ی افغانستان، می‌گوید که جامعه‌ی جهانی باید برای تغییر وضعیت حقوق بشری در افغانستان با امارت اسلامی هم‌کاری کند. او می‌افزاید: «مسائل حقوق بشر و زنان در افغانستان قابل تشویش است؛ اما نگرانی در باره‌ی آن خبر تکراری است و چیزی را تغییر نمی‌دهد؛ حتا اعلامیه‌های بی‌ارزش ساختند؛ جامعه‌ی جهانی باید با امارت اسلامی کار می‌کرد؛ تنها با یک اعلامیه نمی‌شود مسائل را تغییر داد.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

نگرانی کشورها در باره‌ی وضعیت حقوق بشری در افغانستان در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی در سه سال گذشته بارها گفته که نگرانی‌ها از وضعیت افغانستان نادرست و اظهارنظر‌ها در باره‌ی شماری از موضوع‌ها مداخله در امور داخلی این کشور است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: