شماری از دانشجویان در دانشگاه پکتیا، میگویند که به دلیل دسترسی نداشتن به خوابگاه، در مکانهای اجارهای زندگی میکنند و با مشکلات زیادی روبهرو استند. آنها، میگویند که به دلیل ناتوانی اقتصادی، از پس هزینهی زندگی در مکانهای شخصی مناسب بر نمیآیند.
عتیقالله، دانشجوی دانشکدهی انجنیری در دانشگاه پکتیا، میگوید: «ما دانشجویان با مشکلات اقتصادی روبهرو استیم. اگر خوابگاه ساخته شود، مشکلات ما حل میشود. بسیاری از دانشجویان به دلیل مشکلات اقتصادی توان کرایهگرفتن اتاق و پرداخت هزینهی برق آن را ندارند و دانشگاه را ترک میکنند.»
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
محمدنسیم، دانشجوی دیگر در دانشگاه پکتیا، میگوید که زندگی در مکانهای شخصی با هزینهی اندک، برای مطالعه مناسب نیست و به همین دلیل، شماری از دانشجویان ترک تحصیل کرده اند. او میافزاید: «بسیاری از دانشجویان مشکلات اقتصادی دارند؛ شماری از دانشجویان در صنف چهارم دانشگاه را ترک کرده اند؛ خواست ما از حکومت این است که خوابگاه را بسازند.»
همین گونه، بشیر، دانشجوی دیگر نیز، میگوید: «بسیاری از دانشجویان که پول ندارند و درس شان باقی مانده است، آنها نمیتوانند هزینهی اتاق را برآورده کنند؛ مشکلات زیاد است؛ کار خوابگاه کم باقی مانده و حکومت باید اقدام جدی کند برای ساخت آن تا مشکلات ما حل شود.»
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
عبدالحکیم حمدی، رییس دانشگاه پکتیا اما می گوید که کار ساختمان خوابگاه نیمهتمام باقی مانده؛ اما در سال روان به پایان رسیده و مشکلات دانشجویان نیز برطرف خواهد شد. «امید داریم که کار باقیماندهی خوابگاه در سال روان تکمیل و مشکلات حل شود؛ آموزشی که در خوابگاه صورت میگیرد، در بیرون از آن امکانپذیر نیست به همین دلیل تلاش میشود که کار خوابگاه به تمام برسد.»
کار ساخت ساختمان خوابگان دانشگاه پکتیا در دورهی جمهوری آغاز شده و ۹۰ درصد آن تکمیل شده بود که با بازگشت امارت اسلامی، متوقف شد. دانشگاه پکتیا، با نُه دانشکده کموبیش پنج هزار دانشجو دارد.