سراج‌الدین حقانی، سرپرست وزارت امور داخله، با یو شیایونگ و محمدصادق خان، نمایندگان ویژه‌ی چین و پاکستان برای افغانستان، دیدار و در مورد گسترش هم‌کاری‌ها و روابط اقتصادی گفت‌وگو کرد.

عبدالمتین قانع، سخن‌گوی این وزارت، امروز (یک‌شنبه، ۲۱ ثور)، در اکس نوشته که در این دیدار، نتیجه‌های پنجمین دور گفت‌وگوی وزیران خارجه‌ی افغانستان، پاکستان و چین پی‌گیری شده و بر برگزاری دور جدید این نشست نیز توافق شده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

به گفته‌ی قانع در این نشست، در باره‌ی تقویت هم‌کاری‌های سه‌جانبه در بخش‌های سیاسی و اقتصادی نیز بحث شده است.

سرپرست وزارت داخله در این دیدار، بر اهمیت گسترش روابط میان کشورهای منطقه تأکید کرده و گفته که از دیدگاه امارت اسلامی، توسعه‌ی روابط سیاسی و اقتصادی و تفاهم منطقه‌ای، تنها از «راه تعامل سازنده و احترام متقابل» ممکن است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

بر بنیاد اعلامیه‌ی وزارت داخله، نمایندگان ویژه‌ی چین و پاکستان نیز، بر تقویت هم‌کاری‌های مشترک تأکید کرده اند.

نمایندگان ویژه‌ی پاکستان و چین، پیش از این در دیدارهای جداگانه با سرپرست وزیران امور خارجه و صنعت‌ و تجارت، دیدار و در مورد گسترش هم‌کاری‌های اقتصادی و سیاسی بحث کرده اند.

روابط امارت اسلامی با پاکستان در سال‌های گذشته، فرازوفرودهایی داشته، اما چین در این مدت روابط دیپلماتیک و اقتصادی نزدیکی با امارت اسلامی برقرار کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: