به دنبال پذیرفتن پیشنهاد آتشبس امریکا از سوی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، بهای نفت بیش از پنج درصد کاهش یافته است.
رویترز، امروز (سهشنبه، ۳ سرطان) گزارش داده که پس از توافق اسرائیل به پیشنهاد آتشبس با ایران که از سوی امریکا ارائه شده، نگرانیها در مورد مختلشدن عرضهی نفت در خاور میانه کاهش یافته است.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
بر اساس گزارشها، تا ۰۶:۴۵ صبح امروز به وقت گرینویچ، بهای هر بشکه نفت خام برنت با ۵.۳ درصد کاهش، به ۶۷.۶۶ دالر رسیده است. نفت خام وستتگزاس اینترمدیت امریکا نیز با ۵.۵ درصد کاهش، به ۶۴.۷۶ دالر در هر بشکه رسیده است.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، امروز در بیانیهای گفته که او، پیشنهاد آتشبس با ایران را که از سوی ترامپ ارائه شده پذیرفته است.
سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجهی ایران نیز، گفته که اگر اسرائیل پس از چهار بامداد امروز دیگر حملهای به ایران انجام ندهد، این کشور نیز از تحرک نظامی علیه اسرائیل خودداری خواهد کرد.