اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجهی ایران، میگوید که هنوز تصمیم تهران برای اشتراک در دور بعدی گفتوگوهای هستهای با امریکا روشن نیست.
خبرگزاری ایرنا امروز (شنبه، ۲۴ جوزا)، به نقل از بقائی نوشته که با توجه به حملهی اسرائیل به ایران که بدون چراغ سبز امریکا قابل تصویر نیست، گفتوگو عملاً معنای خود را از دست داده است.
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
بقائی، افزوده که برای ایران قابل تصور نیست که اسرائیل بدون همکاری، همآهنگی، یا کمازکم چراغ سبز آگاهانهی امریکا، به ایران حمله کرده باشد.
سخنگوی وزارت امور خارجهی ایران، گفته که اسرائیل با تلاش کشاندن غرب به درگیری در منطقه، در عمل روند دیپلماتیک حل اختلافها را تحت تأثیر قرار داده است.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
بر اساس اعلام از پیش، قرار است دور ششم گفتوگوهای هستهای ایران و امریکا، فردا -یکشنبه، ۲۵ جوزا- در شهر مسقط، پایتخت عمان برگزار شود.
به دنبال حملهی اسرائیل به ایران در بامداد جمعه، دونالد ترامپ، رییسجمهور امریکا، خطاب به حکومت ایران گفت که پیش از آن که وضعیت بدتر از این شود، باید پای میز گفتوگو بنشیند.






