دفتر همآهنگکنندهی کمکهای انساندوستانهی سازمان ملل متحد (اوچا)، گفته که کارزار آنلاین گردآوری پول برای گروههای آسیبپذیر افغانستان در برابر تغییرهای آبوهوایی را راهاندازی کرده است.
اوچا، افزوده که خشکسالی، کمبود منابع آب زیرزمینی، آسیبرسیدن به زراعت افغانستان و برخی موارد دیگر، از عاملهایی است که کشورها باید برای رسیدگی به این مشکلات اقدامهای فوری را اتخاذ کنند.
دفتر همآهنگکنندهی کمکهای انساندوستانهی سازمان ملل متحد، تأکید کرده است: «با حمایت شما، آنها میتوانند به آسیبپذیرترین افراد غذا، آب پاک، دارو، سرپناه و موارد ضروری دیگر را در زمانی که بیشترین نیاز را دارند، برسانند.»
مسئولان در ادارهی ملی حفاظت محیط زیست، میگویند که دریافت کمکهای اوچا میتواند تأثیر مثبتی بر کاهش اثرهای منفی تغییرهای آبوهوایی در افغانستان داشته باشد.
احمدفرید فرهنگ، سخنگوی ادارهی ملی حفاظت محیط زیست، میگوید که با تلاشهای اوچا و نهادهای دیگر امیدوار اند پروژههای تعلیقشده از تغییرهای آبوهوایی در افغانستان بیرون کشیده شود.
او میافزاید: «گفتههای اوچا که افغانستان ششمین کشوری است که از تغییرات اقلیمی متأثر است را ما تأیید میکنیم و واقعاً افعانستان از تغییرات آبوهوایی متأثر است. ما امیدواریم که پروژههای تغییرات اقلیمی در افغانستان که در حال تعلیق است، دوباره شروع شود و از جامعهی جهانی میخواهیم که پروژهها در بخش تغییر اقلیم را از حالت تعلیق بکشد و دوباره کار شان شروع شود.»
صندوق نجات کودکان (Save the Children)، پیش از این گفته که بحران آبوهوایی در افغانستان، وضعیت انسانی در این کشور را بدتر کرده است. این صندوق، افزوده که از آغاز امسال میلادی تا کنون، بیش از ۳۸ هزار شهروند افغانستان که نیمی از آنها کودکان اند، به دلیل تغییرهای آبوهوایی شدید از روستاهای شان به دیگر مناطق آواره شده اند.