شورای امنیت سازمان ملل متحد، شب گذشته -چهارشنبه، ۲۹ قوس-، در نشستی، وضعیت افغانستان را بررسی کرد.  

مبارزه با هراس‌افکنی، تشکیل حکومت فراگیر و رعایت حقوق بشر، به عنوان خواست‌های اصلی از امارت اسلامی در این نشست مطرح شده و از کم‌کاری‌ها برای درنظرگرفتن این موارد از سوی حکومت سرپرست، نگرانی‌هایی ابراز شد.

در نشست شورای امنیت، بحث تعامل با امارت اسلامی نیز از سوی رزا اوتونبایوا، نماینده‌ی ویژه دبیرکل سازمان ملل در افغانستان مطرح شد.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی امارت اسلامی، با استقبال از بحث تعامل با این حکومت، پایان تحریم‌ها، نگرانی‌های مطرح‌شده در مورد وجود تهدیدهای هراس‌افکنی از خاک افغانستان را رد می‌کند.

مجاهد در این باره به سلام‌طندار می‌گوید: «کشورها پیشنهاد کردند که با امارت اسلامی تعامل صورت بگیرد و تحریم‌ها به پایان برسد. ما از آن استقبال می‌کنیم؛ اما نگرانی‌هایی که در باره‌ی امنیت در افغانستان و بعضی از گروه‌هایی که یاد کردند، رد می‌کنیم.»

در بیش از دو سال گذشته، بارها نشست‌هایی مانند این نشست شورای امنیت با محوریت بحث روی وضعیت افغانستان برگزار شده و نگرانی‌هایی از سوی جهان مطرح شده است؛ اما، این نشست‌ها، تا اکنون به آوردن تغییری در افغانستان نینجامیده است.

سلام‌وطندار را در شبکه‌ی «ایکس» دنبال کنید

با گذشت بیش‌تر از دو سال از تسلط امارت اسلامی بر افغانستان، جامعه‌ی جهانی و امارت اسلامی، نتوانسته اند روی تشکیل حکومت فراگیر، رعایت حقوق بشر و مبارزه با هراس‌افکنی به تفاهم برسند و در نتیجه، حاکمیت امارت اسلامی بر افغانستان نیز، از سوی جامعه‌ی جهانی به رسمیت شناخته نشده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: