به دنبال متوقف‌شدن فعالیت رادیو «کاوون غږ» در لغمان، عبدالنور رسولی، رییس اطلاعات‌وفرهنگ این ولایت، می‌گوید که فعالیت رادیو کاوون غږ در هم‌آهنگی با ریاست‌ امنیت ملی، مقام ولایت و به دلیل دولتی‌بودن آن، متوقف شده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

او، می‌افزاید که این رادیو در ۱۳۸۴ از سوی تیم امریکایی «PRT» در هم‌کاری با «انترنیوز» ایجاد شده و در ۱۳۹۵ از سوی وزارت اطلاعات‌وفرهنگ جواز سه‌ساله دریافت کرده است. «در ۱۳۸۴ از سوی یک هیئت مشترک ریاست اطلاعات‌و‌فرهنگ، شهرداری، ریاست امور زنان، مخابرات، فرماندهی امنیه و استخبارات، یک مدیر انتخاب شده بود و در هر دو سال بر اساس رقابت آزاد مدیر آن انتخاب می‌شد؛ جواز این رادیو به نام جامعه‌ی علمی و فرهنگی لغمان داده شده بود؛ در ۱۳۹۵ تجدید شد و در ۱۳۹۸ به پایان رسیده است؛ از این ‌رو، این رادیو دولتی است.»

انقلابی ‌یوسف‌زی، مسئول رادیو «کاوون‌ غږ»، می‌گوید که نزدیک به یک ماه پیش فعالیت این رادیو از سوی ریاست‌ اطلاعات‌وفرهنگ لغمان به دلیل ناروشن متوقف شده است. او می‌افزاید: «این رسانه‌ی دولتی نه، بل خصوصی است؛ از نظر حقوقی رسانه‌ی ما کدام مشکل ندارد؛ هر سال جوازش را تمدید می‌کنیم؛ امارت اسلامی هم برای ما جواز داده؛ اگر کدام مشکل وجود دارد نیاز است که از سوی کمیسیون تخطی رسانه‌ها حل شود.»

یوسف‌زی، می‌گوید که در این رادیو سه میلیون افغانی سرمایه‌گذاری شده و ۱۶ سال است که او این رادیو را با هزینه‌ی شخصی‌اش سر پا نگهداشته است.

میرویس، مسئول کمیته‌ی مصونیت خبرنگاران در لغمان، از ریاست اطلاعات‌وفرهنگ این ولایت می‌خواهد که مشکل به‌وجود‌‌آمده را حل کند. او می‌افزاید: «ما طرف‌دار بسته‌شدن رسانه‌ها نیستیم؛ امیدواریم که این مشکل حل شود و این رادیو دوباره به نشرات خود آغاز کند به هر نام که باشد فرق نمی‌کند؛ باید رسانه بسته نشود.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

اکنون چهار رسانه خصوصی در لغمان، فعالیت دارد که در آن ده‌ها خبرنگار سرگرم کار اند. خبرنگاران این ولایت خواستار ازسرگیری فعالیت رادیو کاوون‌ غږ استند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: