کیم‌ جونگ اون، رهبر کوریای شمالی، گفته که اگر امریکا از اصرار بر خلع سلاح هسته‌ای این کشور دست بردارد، پیونگ‌یانگ آماده‌ی گفت‌وگو با ایالات متحده است.

رسانه‌های دولتی کوریای جنوبی، امروز (دوشنبه، ۳۱ سنبله)، گزارش داده که کیم جونگ اون تأکید کرده که زرادخانه‌ی هسته‌ای کشورش را هرگز در برابر رفع تحریم‌ها کنار نخواهد گذاشت.

رهبر کوریای شمالی، در سخن‎رانی خود در مجلس عالی این کشور، گفته «اگر ایالات متحده از این وسواس غیرمنطقی در باره‌ی خلع سلاح هسته‌ای ما دست بردارد و واقعیت را بپذیرد و خواهان هم‌زیستی واقعی و صلح‌آمیز باشد، هیچ دلیلی وجود ندارد که ما با امریکا بر سر میز ننشینیم.»

کیم، افزوده که ساخت سلاح‌های هسته‌ای برای بقا و امنیت در برابر تهدیدهای امریکا و کوریای جنوبی ضروری بوده و مانورهای نظامی مشترک این دو کشور را تمرین‌هایی برای جنگ هسته‌ای توصیف کرده است. به گفته او، تلاش‌های اخیر واشینگتن و سئول برای گفت‌وگو صادقانه نیست و هدف واقعی آن‌ها تضعیف و نابودی رژیم پیونگ‌یانگ است.

کیم، گفته تحریم‌ها برای کشورش «تجربه‌ای آموزنده» بوده که آن‌ها را نیرومندتر و مقاوم‌تر ساخته است.

کوریای شمالی، تحت مجموعه‌ای از قطع‌نامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد با تحریم‌های اقتصادی و تحریم تسلیحاتی قرار دارد که منابع مالی توسعه‌ی نظامی را محدود کرده است؛ اما هم‌چنان در ساخت سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک قدرت‌مند پیش‌رفت کرده است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: