محمدرضا بهرامی، مدیرکل دفتر آسیای جنوبی وزارت خارجه‌ی ایران، گفته که کشورش به هم‌کاری با امارت اسلامی در بخش حل موضوع مهاجران غیرقانونی افغان در این کشور ادامه می‌دهد.

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان امارت اسلامی، امروز (جمعه، ۲۵ میزان) در خبرنامه‌ای در اکس نوشته که بهرامی این موضوع را در دیدار با محمد عبدالکبیر، وزیر این وزارت، مطرح کرده است.

مدیرکل دفتر آسیای جنوبی وزارت خارجه‌ی ایران، افزوده که این کشور ۲۰۰ هزار ویزای کار به شهروندان افغانستان صادر می‌کند. «بهرامی افزود که در عرصه‌ی تجارت میان کابل و تهران پیش‌رفت‌های خوبی صورت گرفته و امید می‌رود که به منظور دست‌یابی به دست‌آوردهای بیش‌تر، مقام‌های بلندپایه‌ی ایران به کابل سفر کنند.»

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان امارت اسلامی در این دیدار، از ایران خواسته که در برخورد با مهاجران افغان از نرمی کار گرفته و از ضایع‌شدن دارایی‌های آن‌ها پیش‌گیری کند.

ایران که از دیرباز از مقصدهای اصلی مهاجرت شهروندان افغانستان بوده، در بیش از دو سال گذشته بخش زیادی از مهاجران غیرقانونی افغان را به افغانستان اخراج کرده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: