مأموریت اندریکا راتواته، همآهنگکنندهی کمکهای انساندوستانهی ملل متحد در افغانستان، پایان یافت. وزارت امور خارجهی امارت اسلامی، امروز (جمعه، ۱ حوت) در خبرنامهای گفته که اندریکا راتواته با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه، دیدار خداحافظی داشته است.
در خبرنامه آمده است: «محترم مولوی امیرخان متقی، وزیر امور خارجهی امارت اسلامی افغانستان با آقای اندریکا راتواته، معاون نمایندهی ویژهی سازمان ملل متحد برای افغانستان و همآهنگکنندهی مقیم این سازمان، دیدار و گفتوگو کرد.»
بر بنیاد خبرنامه، در این دیدار جورجت گانیون، سرپرست دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، نیز حضور داشته است و دو طرف در بارهی تعامل و همآهنگی میان امارت اسلامی و نهادهای سازمان ملل متحد بحث و گفتوگو کرده اند.
وزیر امور خارجهی امارت اسلامی، از نقش اندریکا راتواته به عنوان همآهنگکنندهی کمکهای انساندوستانه تقدیر و به او در مأموریت آیندهاش آرزوی پیروزی کرده است.
بر بنیاد گزارشها، اندریکا راتواته از اواخر ۱۴۰۲ به این سو به عنوان همآهنگکننده کمکهای انساندوستانهی ملل متحد در افغانستان کار میکرد.






