وزارت دفاع ملی حکومت سرپرست، با پخش خبرنامه‌ای به نقل از فصیح‌الدین فطرت، رییس ستاد ارتش امارت اسلامی، گفته است که امارت اسلامی قصد جنگ و درگیری با ‏کشورهای همسایه و جهان را ندارد. آقای فطرت، این گفته‌ها را روز دوشنبه، ۲۷ حوت، در مراسم فراغت ۷۰۰ تن از منسوبان ارتش ملی بیان کرده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

رییس ستاد ارتش امارت اسلامی، در این مراسم به فراگیری آموزش‌های نظامی ارتش ملی تأکید کرده و گفته است که ساختن ارتش اسلامی و آموزش‌های نظامی به آن‌ها، برای جنگ با کشورهای همسایه و دیگر کشورها نیست، بل هدف آن حفاظت از مرزها و ارزش‌های اسلامی افغانستان است.

او، افزوده است: «ما تلاش می‌کنیم که مجاهدین را علاوه بر آموزش‌های نظامی و فکری، به سلاح‌های پیش‌رفته و تجهیزات مدرن مجهز کنیم؛ اما ساختن ارتش اسلامی و تعلیمات نظامی ما برای جنگ با کشورهای همسایه و دیگر کشورها نیست، بل که هدف آن حفاظت از مرزها و ارزش‌های اسلامی کشور است؛ ما قصد جنگ و درگیری با کشورهای همسایه و جهان را نداریم و خواهان تعامل از طریق گفت‌وگو و مصالحه هستیم.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

رییس ستاد ارتش اما تأکید کرده است که اگر کسی بخواهد از راه «زور» وارد شود، «پاسخی خواهیم داد، همان گونه که به سه ابرقدرت پیشین پاسخ دادیم.»

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: