شماری از باشندگان ناحیه‌ی اول شهر پل‌خمری، مرکز بغلان، با شکایت از نبود پل روی رودخانه‌ای که از این محل می‌گذرد، می‌گویند که برای رفت‌‌وآمدهای شان به شهر، ناچار اند با استفاده از قایق‌های دست‌ساز و غیرمعیاری از رودخانه رد شوند که گه‌گاهی خطر جانی را برای شان به هم‌راه دارد.

آن‌ها، می‌گویند که باشندگان محل به ویژه دانش‌آموزان برای رفت‌وآمدهای روزانه‌ی شان، با مشکل‌های زیادی روبه‌رو اند.

گل‌محمد، باشنده‌ی محل، به سلام‌وطندار می‌گوید: «در وقت آب‌خیزی با این کمه‌ها [قایق‌های دست‌ساز] از رودخانه گذشته نمیشه؛ مردم رَ آب می‌بره، کمه‌ها رَ آب می‌بره، مردم زیاد به مشکل استند. پل که جور شوه، بسیار خوب است.»

سلام‌وطندار فارسی را در فیسبوک دنبال کنید

نورآغا، دانش‌آموز خردسالی که با خانواده‌اش در ناحیه‌ی اول شهر پل‌خمری زندگی می‌کند و همه‌روزه ناچار است برای رفتن به مکتب و برگشتن به خانه، با قایق‌های دست‌ساز از رودخانه رد شود، می‌گوید: «ما می‌خواهیم که دَ ایجه یک پل جور شوه که به خاطر ما او طرف تیر می‌شویم، از کمه نفتیم.»

با این حال، مسئولان محلی در بغلان، می‌گویند که به دلیل اختصاص‌نیافتن بودجه‌ی انکشافی به این ولایت، اکنون نمی‌توانند به این مشکل مردم رسیدگی کنند.

علم‌ مجیدی، سخن‌گوی والی بغلان، به سلام‌وطندار می‌گوید: «قسمی که به همه معلوم است برای فعلاً پروژه‌ی انکشافی وجود نداره و در آینده‌ها امید است و انشاءلله امارت اسلامی با تمام توان، چه اداره‌ی ملی و چه اداره‌ی محلی است، همه در کوشش این استیم که این وطن درددیده و ملت رنج‌دیده را مورد کمک قرار بدهیم.»

ناگفته نباید گذاشت که باشندگان ولسوالی درقد تخار نیز، با مشکل مشابهی درگیر اند. آن‌ها نیز برای ردشدن از دریای آمو و آمدن به این سوی دریا در ولسوالی خواجه‌بهاءالدین، ناچار اند از قایق‌های دست‌ساز کار بگیرند که در فصل آب‌خیزی، خطرهای جانی و مالی را برای شان به هم‌راه دارد.

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: