مسئولان در شفاخانه‌ی حوزه‌ای هرات، از افزایش ۳۰درصدی بیماران مبتلا به سرطان در این ولایت خبر می‌دهند.

محمدطارق صدیقی، ترینر بخش «آنکولوژی» شفاخانه‌ی حوزه‌ای هرات، می‌گوید که در سال روان خورشیدی بیش از ۵۰۰۰ بیمار مبتلا به سرطان در این شفاخانه ثبت شده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

به گفته‌ی او، به منظور افزایش آگاهی عامه در باره‌ی بیماری سرطان، یک جوان اپلیکیشن آنلاین ساخته است.

مصطفا اکرمی، سازنده‌ی اپلیکیشن آگاهی‌دهی در باره‌ی سرطان، می‌گوید که با راه‌اندازی یک برنامه‌ی اینترنتی به نام «NCD» در تلاش بلندبردن سطح آگاهی مردم از بیماری‌های سرطانی است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

پزشکان، استفاده از رژیم غذایی مناسب، انجام فعالیت‌های ورزشی، خودداری از مصرف سیگار، الکل و دیگر گونه‌های مواد مخدر را، از عامل‌های عمده‌ی پیش‌گیری از مبتلاشدن به سرطان عنوان می‌کنند.

این در حالی است که از شش سال به این سو بیش از ۲۳ هزار بیمار مبتلا به گونه‌های سرطان به شفاخانه‌ی حوزه‌ای هرات مراجعه کرده‌ اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: