وزارت صنعت و تجارت حکومت سرپرست، امروز (پنج‌شنبه، ۲۷ جدی) در نشستی زیر نام «فراخوان سرمایه‌گذاری در افغانستان»، از سرمایه‌گذاران دعوت کرد که در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرای امارت اسلامی، در نشست فراخوان سرمایه‌گذاری در افغانستان، می‌گوید که به منظور تشویق سرمایه‌گذاران افغان در داخل و بیرون از کشور به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کشور افزون بر دیگر امتیازها، به استثنای مالیات کارگران از مالیات دیگر برای پنج سال معاف خواهند بود.

او می‌افزاید: «بر اساس طرزالعمل جدید، صنعت‌کاران و تاجران عودت‌‌کننده که در بخش صنعت جدید سرمایه‌گذاری می‌کنند، افزون بر سایر امتیازات، به استثنای مالیات کارگران از مالیات دیگر برای پنج سال معاف خواهند بود.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

عبدالغنی برادر، در این نشست تأکید می‌کند که افزون بر این، همه‌ی ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی برای صنعت‌کاران و تاجران عودت‌کننده از مالیات گمرکی معاف شده اند. او نیز می‌گوید که به درخواست صنعت‌کاران و تاجران، ویزای دوساله به کارگران فنی و مهندسان/انجنیران خارجی آن‌ها نیز صادر خواهد شد.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، هم‌چنان می‌افزاید: «علاوه بر این، تمامی ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی برای صنعت‌کاران و تاجران عودت‌کننده از مالیات گمرکی معاف می‌باشند و به درخواست صنعت‌کاران و تاجران، ویزای دوساله به کارگران فنی و انجینران خارجی آن‌ها نیز صادر می‌شود.»

در همین حال، مسئولان وزارت صنعت و تجارت، می‌گویند که ۱۶۰ هزار هکتار جریب زمین به منظور ساخت پارک‌های صنعتی در سراسر کشور به این وزارت اختصاص یافته است.

نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت، می‌گوید که اکنون ۱۲۰۰ شرکت برای سرمایه‌گذاری به هزینه‌ی ۵۰۰ میلیون دالر اعلام آمادگی کرده ‌اند.

عزیزی، می‌افزاید: «۱۶۰ هزار هکتار جریب زمین در سطح کشور برای ساخت پارک‌های صنعتی به وزارت صنعت و تجارت اختصاص یافته است. تقریباً ۱۲۰۰ شرکت داریم که متقاضی زمین اند و می‌خواهند که به هزینه‌ی ۵۰۰ میلیون دالر سرمایه‌گذاری کنند.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

همین گونه، مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، از وزارت صنعت و تجارت می‌خواهند که بر بنیاد عدالت، زمین پارک‌های صنعتی را به سرمایه‌گذاران توزیع کند.

خان‌جان الکوزی، عضو هیئت مدیره‌ی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، می‌گوید که برای حل مشکلات بازرگانان و سرمایه‌گذاران، کمیسیون‌های مختلف ایجاد شود.

بر بنیاد آمار وزارت صنعت و تجارت، هم‌اکنون بیش از ۶۰۰۰ کارخانه در بخش‌های مختلف در کشور فعالیت دارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: