وزارت اطلاعات‌وفرهنگ امارت اسلامی، اعلام کرده که هیئتی از این وزارت در هفتمین نشست رییسان کتاب‌خانه‌های کشورهای عضو سازمان هم‌کاری‌ اقتصادی (ECO) در ترکیه شرکت کرده است.

این وزارت، امروز (دوشنبه، ۳ قوس) در خبرنامه‌ای نوشته که هیئت امارت اسلامی در نشست رییسان کتاب‌خانه‌های کشورهای عضو سازمان هم‌کاری‌ اقتصادی در باره‌ی وضعیت کتاب‌خانه‌های عامه‌، تغییرهای به‌وجودآمده در بخش کتاب‌خانه‌ها و چالش‌ها در برابر کتاب‌خانه‌های عامه‌ی افغانستان سخن‌رانی کرده است.

وزارت اطلاعات‌وفرهنگ، افزوده که در این نشست کتاب‌خانه افغانستان عضویت کمیته‌های دیجیتالی‌سازی، آموزش و تحقیق سازمان هم‌کاری اقتصادی را به دست آورده است.

به گفته‌ی این وزارت، هیئت وزارت اطلاعات‌وفرهنگ با ریسیان کتاب‌خانه‌های اوزبیکستان، ترکیه، ایران و قزاقستان در باره‌ی گسترش هم‌کاری‌های مشترک گفت‌وگو کرده است.

در هفتمین نشست رییسان کتاب‌خانه‌های کشورهای عضو سازمان اکو، نمایندگان ۱۰ کشور و نهاد آسیایی در باره‌ی گسترش آرشیف‌های دیجیتال میان کشورهای عضو، گفت‌وگو کردند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: