بانک مرکزی افغانستان، امروز (یک‌شنبه، ۲۲ دلو) نشست شورای عالی اقتصادی، کمیته‌ی ثبات مالی و سهم‌داران بانک‌های مجوز را، در کابل برگزار کرد. عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرای حکومت سرپرست امارت اسلامی، در این نشست می‌گوید که در سکتور بانکی افغانستان هنوز هم مشکلات وجود دارد.

او از مسئولان بانک‌های خصوصی که اکنون در بیرون از کشور زندگی می‌کنند، می‌خواهد که به کشور برگردند و به مشکلات بانک‌های شان رسیدگی کنند. او به مسئولان بانک‌ها اطمینان می‌دهد که به مشکلات بانک‌ها در کشور رسیدگی می‌شود و ابراز امیدواری می‌کند که این نشست بتواند به مشکلات بانکی در کشور رسیدگی کند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او می‌افزاید: «در سکتور بانکی هنوز هم مشکلات وجود دارد و مانند این که در یک یا دو بانک هنوز هم کم‌بود نقدینگی وجود دارد. از مسئولان بانک‌ها می‌خواهیم که به کشور برگردند و برای پیش‌رفت بانک‌های شان اقدام کنند.»

در همین حال، مسئولان بانک مرکزی افغانستان، می‌گویند که هدف از برگزاری این نشست، رسیدگی به مشکلات بانک‌داری در افغانستان است. آن‌ها می‌‌افزایند که پس از حاکمیت امارت اسلامی، سکتور بانکی پیش‌رفت‌های زیادی داشته است.

هدایت‌الله بدری، سرپرست بانک مرکزی افغانستان، می‌گوید که با تطبیق سیاست‌های معقول پولی، این بانک توانسته است ثبات پولی افغانستان را حفظ کند. او، می‌‌افزاید که اکنون سکتور بانکی از وضعیت بحرانی بیرون شده و در حال پیش‌رفت است.

سرپرست بانک مرکزی، تأکید می‌کند که افغانستان یک کشور اسلامی است و ایجاد بانک‌داری اسلامی، یک نیاز جدی است. او می‌افزاید هدف بانک مرکزی این است که به گونه‌ی تدریجی تمام سکتور بانکی افغانستان را به اصول اسلامی و شرعی برابر کند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

همین گونه، محمدناصر آخوند، سرپرست وزارت مالیه، در این نشست می‌گوید که برای رسیدگی به مشکلات بانک‌داری در افغانستان یک کمیته متشکل از نمایندگان دادگاه عالی، بانک مرکزی و وزارت مالیه، ایجاد شده است.

گفتنی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی، سکتور بانکی افغانستان با خطر ورشکستگی رو‌به‌رو شده است و پس از آن، شهروندان افغانستان به سختی می‌توانستند سپرده‌های بانکی خود را از بانک‌های خصوصی و دولتی بردارند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: