سخیداد که سالهای زیادی همهی زندگیاش به یافتن و مصرف مواد مخدر خلاصه میشد، پس از سپریکردن دورهی ترک اعتیاد، سلامتیاش را باز یافته و برای تعیین سرنوشت تازهاش گام برمیدارد.
عبدالسلام، یکی از اعضای خانوادهی سخیداد، میگوید که او اکنون به زندگی عادیاش برگشته است. «او اکنون مشغول کار است، از مسئولان تشکر میکنیم که در بهبود وضعیتش کمک کردند؛ آن قدر تلاش میکند که بتواند برای خانوادهاش نان پیدا کند.»
سلاموطندار را در تلگرام دنبال کنید
پاکی از اعتیاد در سخیداد، تنها یک موفقیت فردی نبوده، بل که پیروزی مهمی برای خانوادهی او است و در سطح کلان آن برای جامعه.
عبدالرحمان، برادر سخیداد، میگوید: «وضعیت او خیلی خراب بود و ما خیلی رنج میبردیم؛ اکنون وضعیت او بهتر شده است؛ حالا کار و حرفهاش را دنبال میکند.»
سیدامین ثاقب، آمر شفاخانهی ۵۰ بستر ویژهی ترک اعتیاد زابل که مرحلهی درمان سخیداد را از نزدیک شاهد بوده، میگوید که او، حالا در کنار بهبودیافتن، تلاش دارد دیگر افراد معتاد به مصرف مخدر را به ترک آن دعوت کند.
سلاموطندار را در اکس دنبال کنید
ثاقب، میافزاید که در صورت فراهمبودن امکانات، میشود همه افراد دارای اعتیاد به مصرف مخدر را به زندگی عادی برگرداند. «سخیداد در بیمارستان حدود چهار ماه بستری شد. بعد از درمان، تشویقش کردیم؛ تقریباً دو سال است که زندگی عادی خود را آغاز کرده است، حالا هم گاهی به بیمارستان میرود و به دیگر بیماران مشاوره میدهد تا از مواد مخدر دوری کنند.»
پس از رویکارآمدن امارت اسلامی تا اکنون، هزار فرد معتاد به مصرف مخدر در زابل درمان شده که ۱۰۰ تن آنها به کندهار فرستاده شده اند و در حال حاضر، ۳۰ فرد معتاد به مصرف مخدر در زابل زیر درمان قرار دارد.