سومین نمایش‌گاه ملی و بین‌المللی «مولانا جلال‌الدین بلخی» با حضور ده‌ها شرکت و صنعت‌کار، امروز (شنبه، ۲۰ سرطان) در شهر مزارشریف گشایش یافت.

در این نمایش‌گاه سه‌روزه، تولیدات داخلی شامل صنایع دستی، مواد خوراکی، فرآورده‌های کشاورزی و مواد ساختمانی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

برگزارکنندگان، می‌گویند که هدف از برگزاری این نمایش‌گاه، معرفی تولیدات داخلی، ایجاد فرصت‌های بازاریابی و تقویت صنعت کشور است.

مسیح محمدی، مسئول برگزاری این نمایش‌گاه، گفت که تولیدات صنعت‌کاران داخلی در بیش از ۱۷۰ غرفه به نمایش گذاشته شده است.

شماری از صنعت‌کاران، برگزاری این نمایش‌گاه را فرصت مناسبی برای معرفی و بازاریابی محصولات خود می‌دانند؛ اما هم‌زمان از کم‌بود بازار فروش برای تولیدات‌ شان ابراز نگرانی می‌کنند.

در همین حال، نصیراحمد نیازی، معاون ریاست صنعت و تجارت بلخ، حمایت از تولیدات داخلی، تقویت صادرات، فراهم‌سازی تسهیلات برای بازرگانان و حمایت از سرمایه‌گذاران را از مهم‌ترین برنامه‌های امارت اسلامی عنوان می‌کند.

هم‌زمان، شماری از بازدیدکنندگان نیز بر استفاده از تولیدات داخلی به‌ هدف رشد صنعت و توسعه اقتصادی کشور تأکید کردند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: