ریاست ارتباط خارجه، عامه و مطبوعات دادگاه عالی/ستره محکمه‌ی حکومت سرپرست افغانستان، امروز (جمعه، ۲۲ حمل) با پخش خبرنامه‌ا‌ی اعلام کرده که حکم قصاص بر یک مرد متهم به قتل در نیمروز هم تطبیق شده است.

در خبرنامه از این مرد «عبدالقدیر» نام برده و گفته شده است که او فردی به نام «فراح‌الدین» را توسط تفنگچه به قتل رسانده بود. حکم قصاص بر عبدالقدیر، امروز در شهر زرنج، مرکز نیمروز، در حضور همگان تطبیق شده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

بر بنیاد خبرنامه، عبدالقدیر در دادگاه‌های سه‌گانه‌ی امارت اسلامی به قصاص محکوم شده بود و این حکم پس از تأیید از سوی شیخ هبت‌الله آخوندزاده، رهبر امارت اسلامی و عدم بخشش از سوی خانواده‌ی مقتول، بر متهم تطبیق شده است.

ریاست ارتباط خارجه، عامه و مطبوعات دادگاه عالی حکومت سرپرست، پیش‌تر نیز در خبرنامه‌ای اعلام کرد که حکم قصاص بر دو «قاتل» امروز در حضور همگان در شهر قلعه‌ی ‌نو، مرکز بادغیس، تطبیق شده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

امارت اسلامی پس از روی‌کارآمدن دوباره در افغانستان، حکم قصاص را بر چندین تن در شماری از ولایت‌ها در حضور همگان تطبیق کرده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: