دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، اعلام کرده که کودکان با ۸۰ درصد تلفات، بیش‌ترین قربانیان انفجار مهمات به‌جامانده از جنگ در افغانستان را تشکیل می‌دهند.

این نهاد، امروز (سه‌شنبه، ۱۴ دلو) در صحفه‌ی فیسبوکش نوشته افغانستان سومین کشور از نظر بالاترین میزان تلفات ناشی از انفجار مهمات به‌جامانده از جنگ است.

یوناما، افزوده که کودکان بیش‌تر هنگام بازی یا تماس با مهمات به‌جامانده از جنگ قربانی می‌شوند. به گفته‌ی دفتر معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان، آگاهی و اقدام جدی در بخش ماین‌روبی می‌تواند زندگی شهروندان افغانستان را نجات دهد.

این نهاد مربوط به سازمان ملل متحد، خواستار تخصیص بودجه و پشتیبانی از نهادهای غیردولتی در بخش ماین‌روبی در افغانستان شده است.

یوناما پیش از این نیز، اعلام کرده بود که بیش از سه هزار کیلومترمربع زمین در افغانستان از ماین‌های به‌جامانده از جنگ پاک‌سازی شده؛ اما هنوز بیش از پنج هزار مورد شناسایی‌شده‌ی دیگر باقی است که نیاز به پاک‌سازی دارد.

مؤسسه‌ی هلوترست سال گذشته، با پخش گزارشی اعلام کرد که ماهانه نزدیک به ۵۰ شهروند افغانستان در اثر انفجار ماین و مواد منفجرناشده‌ی جنگی، کشته یا زخمی می‌شوند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: