مقام‌ها در اوکراین، اعلام کرده که روسیه با حمله‌های موشکی و پهپادی بخش‌هایی از این کشور را هدف قرار داده است.

خبرگزاری رویترز، گزارش داده که روسیه بامداد امروز (سه‌شنبه، ۱۴ دلو/۳ فبروری) شهرهای کی‌یف، پایتخت اوکراین و خارکیف را هدف قرار داده است.

بر بنیاد گزارش، در حمله‌های روسیه بر شهرهای اوکراین دو تن زخمی شده و ساختمان‌های رهایشی نیز آسیب دیده است.

شهرداری خارکیف دومین شهر بزرگ اوکراین نیز، از چندین حمله‌ی پهپادی روسیه بر این شهر خبر داده است. در دو روز گذشته بیش از ۲۱ تن در حمله‌های پهپادی روسیه بر بخش‌هایی از اوکراین کشته شده اند.

حمله‌های روسیه بر اوکراین در حالی ادامه انجام می‌شود که قرار است دور دوم گفت‌وگوها  میان دو کشور برای پایان‌دادن به جنگ در هفته‌ی آینده در ابوظبی، پایتخت امارات متحده‌ی عربی، برگزار شود.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: