مقام‌های امنیتی نایجریا، اعلام کرده‌ که در پی یورش افراد مسلح به ایالت نایجر این کشور، دست‌کم ۳۰ تن کشته و شماری دیگر ربوده شده اند.

رویترز، بامداد امروز (دوشنبه، ۱۵ جدی/۵ جنوری) به نقل از واسیو ابیودون، سخن‌گوی پلیس ایالت نایجر، گزارش داده که مهاجمان با یورش به یک بازار محلی، دکان‌ها را به آتش کشیدند، مواد غذایی را غارت کردند و به سوی غیرنظامیان تیراندازی کردند.

او افزود: «بیش از ۳۰ تن در جریان این حمله جان باخته‌ و شماری نیز ربوده شده ‌اند. تلاش‌ها برای نجات قربانیان ربوده‌شده هم‌چنان ادامه دارد.»

بولا تینوبو، رییس‌جمهور نایجریا نیز، به نیروهای امنیتی دستور داده تا عاملان این حمله را شناسایی، پی‌گیری و بازداشت کنند. او در بیانیه‌ای گفته است: «دستور داده‌ام همه قربانیان ربوده‌شده به‌ گونه فوری نجات داده شوند و عملیات‌ امنیتی در اطراف جوامع آسیب‌پذیر، به‌ ویژه در نزدیکی جنگل‌ها، تشدید شود.»

این حمله چند هفته پس از آن رخ داده که افراد مسلح بیش از ۳۰۰ کودک و کارمند یک مکتب کاتولیک را در ایالت نایجر، در مرکز نیجریا، ربودند.

در سال‌های اخیر، چنین راه‌زنی‌ها و حمله‌های مسلحانه در شمال‌غرب و مرکز نایجریا افزایش یافته است؛ جایی که گروه‌های مسلح با انجام کشتارهای جمعی و آدم‌ربایی، امنیت جوامع روستایی را به ‌شدت تهدید می‌کنند. با وجود ادامه عملیات‌ نظامی، نیروهای امنیتی هم‌چنان در مهار این خشونت‌ها با چالش‌های جدی روبه‌رو استند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: