مقام‌های اندونزیا، تایلند و سریلانکا اعلام کردند که شمار قربانیان سیلاب‌ها و رانش‌‌های گسترده‌ی زمین‌ در این کشورها به بیش از ۹۰۰ تن رسیده و صدها تن دیگر هم‌چنان ناپدید استند.

رسانه‌های بین‌المللی، امروز (دوشنبه، ۱۰قوس/اول دسمبر) گزارش داده که بارندگی‌های موسمی در جنوب آسیا ویران‌گر و مرگ‌بار بوده است.

بر بنیاد گزارش، در سریلانکا، شمار جان‌باختگان ناشی از گردباد «دیتوا» به ۳۳۴ تن رسید و بخش‌هایی از پایتخت، زیر آب فرو رفته است. مقام‌ها می‌گویند که این بدترین فاجعه‌ی طبیعی این کشور از زمان سونامی ۲۰۰۴ است.

مقام‌های اندونزیا، گزارش دادند که در اثر بارندگی‌های شدید، سرازیرشدن سیلاب و رانش زمین تا اکنون ۴۴۲ تن جان باخته و ۴۰۲ تن دیگر هم‌چنان ناپدید شده‌ اند. نیروهای امدادی هنوز نتوانسته‌ به برخی بخش‌های آسیب‌دیده در جزیره سوماترا دست‌رسی پیدا کنند و هزاران تن بدون آب، غذا و سرپناه در منطقه‌های محاصره‌شده باقی مانده ‌اند.

در تایلند نیز، دست‌کم ۱۶۲ تن در اثر بارندگی‌ها و سرازیرشدن سیلاب‌ها کشته شده اند.

به گفته‌ی کارشناسان، تغییرهای آب‌وهوایی و شدت‌گرفتن بارش‌های موسمی، هم‌راه با توفان، میزان زیان‌ها و شدت سیلاب‌ها را افزایش داده است. رانش زمین، تخریب جاده‌ها، قطع خطوط ارتباطی و کم‌بود تجهیزات سنگین روند امدادرسانی را در منطقه‌های مختلف کند کرده است.

مقام‌های امدادی در هر سه کشور هشدار داده ‌اند که با ادامه‌ی بارندگی‌ها و دشواری دست‌رسی به بخش‌های دورافتاده، احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: