مقام‌های محلی در پنجشیر می‌گویند که 200 صنف محلی در این ولایت که از سوی صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، حمایت می‌شد، تعطیل شده است.

حسیب‌الله پروانی، آمر تعلیم و تربیه‌ی ریاست معارف پنجشیر، به سلام وطندار گفته که این صنف‌ها روز گذشته -چهارشنبه، 24 ثور- به دستور وزارت معارف تعطیل شده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

بر اساس داده‌های ریاست معارف پنجشیر، پنج هزار و 305 دانش‌آموز دختر و پسر در صنف‌های مورد پشتیبانی یونیسف، مصروف آموزش بودند و سال دوم آموزشی را تکمیل کرده بودند.

آمر تعلیم و تربیه‌ی ریاست معارف پنجشیر، می‌گوید که تلاش می‌شود این دانش‌آموزان در مکتب‌های دولتی یا مدرسه‌های دینی جذب شود.

صنف‌های آموزش محلی زیر چتر پشتیبانی یونیسف، در بخش‌های دورافتاده، روزنه‌ی امیدی برای یادگیری به هزاران کودک است.

حسیب‌الله پروانی، می‌گوید که با بسته‌شدن صنف‌های آموزشی محلی، افزون بر محرومیت کودکان از ادامه‌ی درس‌های شان با پشتیبانی یونیسف، 200 آموزگار و 40 کارمند این صنف‌ها نیز، شغل‌های شان را از دست داده اند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

پروانی، هم‌چنان از تلاش‌های معارف پنجشیر برای جذب این آموزگاران و کارمندان اداری یونیسف به بدنه‌ی معارف این ولایت خبر داده است.

صندوق پشتیبانی از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، در شماری از ولایت‌ها در روستای دوردست، از آموزش‌های مبتنی بر جامعه پشتیبانی می‌کند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: