مسئولان محلی در خوست، می‌گویند که دو مظنون در پیوند به کشته‌شدن ۱۰ عضو یک خانواده در ولسوالی علی‌شیر این ولایت، بازداشت شده‌ اند.

مستغفر گربز، سخن‌گوی والی خوست، به سلام‌وطندار می‌گوید که این دو فرد «بسیار مشکوک» بودند و صبح امروز (چهارشنبه، ۱۰ دلو) بازداشت شده ‌اند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

سخن‌گوی والی خوست، می‌افزاید که بررسی‌ها در باره‌ی مظنونان جریان دارد و سپس به نهادهای عدلی و قضایی سپرده می‌شوند.

مستغفر گربز، تأکید می‌کند که معلومات نخستین نشان می‌دهد این رویداد در نتیجه‌ی دشمنی شخصی رخ داده است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

پیش‌تر، مقام‌ ولایت خوست با ارسال خبرنامه‌ای به رسانه‌ها گفت که تفنگ‌داران ناشناس حوالی ساعت ۹:۰۰ سه‌شنبه‌شب، ۹ دلو، در منطقه‌ی «ابوخانه‌»ی ولسوالی علی‌شیر، ۱۰ عضو یک خانواده را با شلیک گلوله کشته اند.

در میان کشته‌شدگان زنان و کودکان هم شامل اند. مسئولان محلی، گفته که نیروهای امنیتی بررسی‌های شان را در پیوند به این رویداد آغاز کرده اند.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: