Asset 1SWN

زلنسکی: روسیه با ۷۲۸ پهپاد به اوکراین حمله کرد

GtoAxT9bsAATLsL

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، از بزرگ‌ترین حمله‌ی هوایی یک‌روزه‌ی روسیه بر شهرهای این کشور خبر داده و گفته که نیروهای روسی با ۷۲۸ پهپاد و ۱۳ موشک چندین بخش را در اوکراین هدف قرار داده‌ است.

زلنسکی، امروز (چهارشنبه، ۱۸ سرطان) در شبکه‌ی اجتماعی اکس نوشته که این حمله «بزرگ‌ترین موج پهپادی تا اکنون» بوده و شامل بیش از ۳۰۰ پهپاد شاهد ساخت ایران و موشک‌های کینژال و اسکندر می‌شود.

به گفته‌ی او، بیش‌تر این حمله‌ها توسط سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین ره‌گیری شده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

رییس‌جمهور اوکراین، افزوده که عملیات پاک‌سازی و رسیدگی به پیامدهای این حمله در شماری از بخش‌ها هم‌چنان ادامه دارد.

به گفته‌ی او، شهر لوتسک را هدف اصلی این حمله بوده و بخش‌هایی از منطقه‌های دنیپرو، ژیتومیر، کی‌یف، کیرووهراد، میکولائیف، سومی، خارکف، خملنیتسکی، چرکاسی و چرنیهیف نیز زیان دیده است.

زلنسکی، با اشاره به هم‌زمانی این حمله با تلاش‌های بین‌المللی برای برقراری صلح و آتش‌بس، آن را نشانه‌ای از «بی‌اعتنایی کامل» روسیه به این تلاش‌ها دانسته است.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

او بار دیگر خواستار اعمال تحریم‌های شدیدتر بر صادرات نفت روسیه شده است.

روسیه از ۲۴ فبروری ۲۰۲۲ حمله‌ی نظامی خود بر اوکراین را آغاز کرده و در جریان این جنگ، هزاران نفر کشته یا زخمی شده‌ و بخش‌هایی از خاک اوکراین به تصرف نیروهای روسی درآمده است.

تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان جنگ تا اکنون بی‌نتیجه بوده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
اخبار و تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام