یک مقام امریکایی، گفته اگر ایران مایل به تماس با واشینگتن باشد، ایالات متحده «آماده‌ی هم‌کاری و گفت‌وگو» با تهران است.

رویترز، امروز (سه‌شنبه، ۷ دلو/۲۷ جنوری) به نقل از این مقام امریکا، گزارش داده که ایران از شرایط گفت‌وگو آگاه است و می‌داند چه موضوع‌هایی در گفت‌وگوها مطرح خواهد شد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پس از اعتراض‌های سراسری در ایران، تنش‌های لفظی میان تهران و واشینگتن افزایش یافته است.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهور امریکا، اخیراً گفته که یک ناو هواپیمابر این کشور به سمت ایران در حرکت است؛ اما امیدوار است مجبور به استفاده از آن نشود.

دو مقام امریکایی به رویترز گفته‌ که این ناو هواپیمابر و کشتی‌های جنگی هم‌راه آن به خاورمیانه رسیده‌؛ اقدامی که توانایی‌های ایالات متحده برای دفاع از نیروهای خود و هم‌چنان احتمال اقدام نظامی علیه ایران را افزایش می‌دهد.

امریکا در گذشته نیز در زمان‌های تنش بالا، نیروهای خود را در خاورمیانه افزایش داده که بیش‌تر ماهیتی دفاعی داشته است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: