دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، حمله‌‌های انتحاری پسین در کابل و کندز را محکوم کرده است.

یوناما، با خانواده‌های جان‌باختگان ابراز هم‌دردی کرده و گفته است: «امنیت و رفاه مردم افغانستان باید حفظ شود، هیچ جایی برای خشونت در افغانستان وجود ندارد.»

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

حمله‌ی انتحاری در کابل، روز پنج‌شنبه، ۲۵ دلو، در دروازه‌ی ورودی وزارت شهرسازی و مسکن رخ داد. وزارت امور داخله، گفته که این حمله را خنثا کرده است. در این رویداد مهاجم انتحاری و یک تن دیگر جان باخته و سه تن زخمی شده اند.

به گفته‌ی مسئولان، یک مهاجم انتحاری هنگامی که می‌خواست وارد ساختمان وزارت شهرسازی و مسکن شود، توسط نیروهای امارت اسلامی شناسایی شد و هدف قرار گرفت و در نتیجه مواد هم‌راه مهاجم منفجر شد.

شفاخانه‌‌ی ایمرجنسی در کابل، نیز گفته که در نتیجه‌ی این رویداد دست‌کم یک تن جان باخته است و پنج تن دیگر زخمی شده‌ اند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

هنوز فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

مسئولیت حمله‌ی انتحاری در کندز را داعش برعهده گرفته است. این حمله روز سه‌شنبه انجام شد. بر اساس اعلام وزارت داخله، در این حمله هشت نظامی و غیرنظامی جان باخته و شماری هم زخمی شده اند.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: