مقام‌ها در اوکراین، اعلام کرده اند که در حمله‌های روسیه بر این کشور دست‌کم ۱۱ تن به شمول دو کودک کشته شده اند.

خبرگزاری رویترز، امروز (یک‌شنبه، ۱۷ حوت/ ۸ مارچ) گزارش داده که روسیه شام‌گاه شنبه شهر خارکیف در شمال‌شرقی اوکراین را هدف حمله‌ی موشکی و پهپادی قرار داد است.

بر بنیاد گزارش، روسیه چهار ایست‌گاه راه‌آهن و دیگر زیرساخت ریلی اوکراین را در کی‌یف، پایتخت این کشور نیز هدف قرار داده است.

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، حمله‌ی روسیه بر خارکیف را هولناک دانسته و خواستار فراهم‌شدن تسلیحات بیش‌تر و سامانه‌های دفاع هوایی به این کشور شده است.

هم‌زمان با این، وزارت دفاع روسیه، اعلام کرده که نیروهای این کشور در شب گذشته مکان‌های صنایع نظامی، پایگاه‌های هوایی نظامی و تأسیسات انرژی اوکراین را هدف قرار داده اند.

جنگ میان روسیه و اوکراین در ۲۴ فبروری ۲۰۲۲ آغاز شد و در بیش از چهار سال گذشته ادامه یافته است؛ جنگی تلاش‌های بین‌المللی برای متوقف‌کردن آن نتیجه‌ای نداشته است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: