Asset 1SWN

سلام وطندار

حمله‌های روسیه بر اوکراین سه کشته و ۴۹  زخمی برجا گذاشت

روسیه و اوکراین

ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهور اوکراین، می‌گوید که در تازه‌ترین موج حمله‌های هوایی روسیه بر چندین شهر، دست‌کم سه تن کشته و ۴۹ تن دیگر زخمی شده ‌اند. او هشدار داده که ممکن است شمار قربانیان افزایش یابد.

زلنسکی، امروز (جمعه، ۱۶ جوزا)، در اکس نوشته که روسیه «ماهیت خود را تغییر نمی‌دهد» و بار دیگر با حمله‌ای گسترده، زندگی روزمره‌ی مردم اوکراین را هدف قرار داده است.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

رییس‌جمهور اوکراین افزوده که در این حمله، بیش از ۴۰۰ پهپاد و بیش از ۴۰ موشک — از جمله موشک‌های بالستیک — از سوی روسیه شلیک شده که شماری از آن‌ها توسط سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین ره‌گیری و منهدم شده ‌اند.

زلنسکی، تأکید کرده که مسکو باید در برابر حمله‌های هدف‌مندش بر شهرها و روستاهای اوکراین، پاسخ‌گو شود. او نوشت: «از نخستین لحظه‌ی این جنگ، روسیه به نابودی زندگی مردم در شهرها و روستاهای ما پرداخته است. اکنون دقیقاً همان لحظه‌ای است که امریکا، اروپا و همه‌ی کشورهای جهان می‌توانند با فشار بر روسیه، این جنگ را متوقف کنند. اگر کسی فشار نمی‌آورد و به این جنگ زمان بیش‌تری برای گرفتن جان‌ها می‌دهد — این یعنی هم‌دستی و مسئولیت.»

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

رییس‌جمهور اوکراین از متحدان غربی خود خواسته که با تشدید فشارهای دیپلماتیک و نظامی بر مسکو، مانع ادامه‌ی این جنگ شوند.

جنگ روسیه و اوکراین، از فبروری ۲۰۲۲ آغاز شد و تلاش‌های جهانی برای توقف این درگیری‌ها هنوز نتیجه‌ی نداشته است.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
اخبار و تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

فیسبوک

توییتر

تلگرام