محمد بن عبدالرحمان آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، امروز (پنج‌شنبه، ۵ سنبله/۲۷ آگست) برای ادامه‌ی تلاش‌های میانجی‌گرانه و گفت‌وگو در باره‌ی تحول‌های منطقه‌ای با مقام‌های ایران، به تهران می‌رود.

سخن‌گوی وزارت امور خارجه قطر، در اکس نوشته که آل‌ثانی در باره‌ی آزادی کشتی‌رانی در تنگه‌ی هرمز و بازگشت به وضعیت پیش از ۲۸ فبروری با مقام‌های ایرانی گفت‌وگو می‌کند. او هم‌چنان در باره‌ی راه‌های «کاهش تنش‌ها و ایجاد شرایط مناسب برای گفت‌وگو» رای‌زنی خواهد کرد.

قطر که همسایه ایران و متحد امریکا است، در ماه‌های گذشته به‌ عنوان کانال ارتباطی میان تهران و واشینگتن عمل کرده و در دست‌یابی به آتش‌بس جون نیز نقش داشته است.

این سفر در حالی انجام می‌شود که جنگ به ششمین ماه خود نزدیک شده و با وجود توقف حمله‌های نظامی، هنوز پیش‌رفت چشم‌گیری در روند دیپلماتیک دیده نمی‌شود. هم‌زمان، واشینگتن فشارهای اقتصادی بر تهران را افزایش داده و از تشدید تحریم‌ها علیه ایران خبر داده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: