بخش افغانستان دفتر هم‌آهنگ‌کننده‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه‌ی سازمان ملل متحد (اوچا)، گفته که از آغاز سال روان میلادی تا اکنون، ۹۲ هزار تن در اثر رویدادهای طبیعی در این کشور متأثر شده اند.

این نهاد، امروز (یک‌شنبه، ۲۵ اسد) در گزارشی در وبسایت خود نوشته که از جنوری تا نخستین روزهای آگست ۹۷ شهروند افغانستان در اثر سیلاب‌ها، رانش زمین و زمین‌لرزه جان باخته و ۳۳۱ تن زخمی شده اند.

به گفته‌ی اوچا، در این مدت نزدیک به ۱۰ هزار خانه آسیب دیده و بیش از ۲۱۰۰ خانه‌ی دیگر تخریب شده است. در گزارش این نهاد آمده که تخریب محیط‌ زیست و سرمایه‌گذاری ناکافی در زیرساخت‌های افغانستان، تاب‌آوری بسیاری از مناطق را تضعیف و هزاران خانواده‌ی آسیب‌دیده از رویدادهای طبیعی را با چالش‌های درازمدت برای بازسازی و بازگشت به زندگی عادی روبه‌رو کرده است.

دفتر هم‌آهنگ‌کننده‌ی کمک‌های انسان‌دوستانه‌ی سازمان ملل متحد، افزوده با این که رویدادهای طبیعی نیازهای انسان‌دوستانه را بیش‌تر کرده؛ اما این کمک‌ها به‌تنهایی نمی‌تواند چالش‌ها را حل کند، بل سرمایه‌گذاری در سیستم‌های هشدار زودهنگام، آمادگی جوامع و اقدام‌های سازگار با تغییرهای آب‌وهوایی، برای کاهش زیان‌های آینده و تقویت تاب‌آوری ضروری است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: