امیرخان متقی، وزیر امور خارجهی امارت اسلامی، با روزمیری دیکارلو، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد، تلفنی گفتوگو کرده است.
وزارت خارجه، امروز (جمعه، ۲۳ عقرب) در خبرنامهای در اکس نوشته که دو طرف در این تماس تلفنی در بارهی کمکرسانی به آسیبدیدگان زمینلرزهی پسین و بازگشتکنندگان، همکاریهای انساندوستانه و وضعیت اقتصادی در افغانستان، گفتوگو کرده اند.
بر بنیاد خبرنامه، امیرخان متقی به دیکارلو گفته که مسائل انساندوستانه نباید با سیاست گره زده شود. «وزیر امور خارجه اطمینان داد که افغانستان در بخشهای سیاسی، امنیتی، اداری و اقتصادی در مسیر خوبی قرار دارد و به جز یک کشور، روابطش با کشورهای منطقه و همسایه گسترش یافته است.»
معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد، تأکید کرده که باید شرایط مناسب برای بازگشت مهاجران افغان فراهم شود.






