مقام‌های امنیتی ایالت لوئیزیانای امریکا، گفته اند که ۱۰ زندانی، از جمله چند متهم به قتل، از زندانی در شهر نیواورلئان گریخته‌ اند و عملیات گسترده برای یافتن آن‌ها آغاز شده است.

رویترز به نقل از مقام‌های امنیتی ایالت، گزارش داده که این زندانیان با هم‌کاری افرادی از درون زندان موفق به فرار شده ‌اند.

سلام‌وطندار را در تلگرام دنبال کنید

گفته می‌شود که این زندانیان حوالی ۰۱:۰۰ بامداد شنبه، ۲۷ ثور از طریق ایجاد سوراخ در دیوار سلول شان، زمانی که نگه‌بان در حال تحویل‌گرفتن غذا بوده، از زندان بیرون شده ‌اند.

مقام‌های زندان، گفته که این افراد بین ۱۹ تا ۴۲ سال دارند و از نقص‌های ساختاری در تأسیسات زندان برای فرار بهره برده ‌اند.

سلام‌وطندار را در اکس دنبال کنید

نبودن این زندانیان تا ساعت‌ها مورد توجه مسئولان قرار نگرفته و سرانجام، در جریان شمارش صبح‌گاهی، فرار این ۱۰ مرد شناسایی شد و پس از آن، نیروهای امنیتی عملیات جست‌وجو را آغاز کردند.

کلیدواژه‌ها: // // // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: