محمدحسن آخوند، رییس‌الوزرای امارت اسلامی با داتو محمدانور ابراهیم، نخست‌وزیر مالیزیا، گفت‌و‌گوی تلفنی کرده است. دو طرف در این گفت‌وگو، در باره‌ی وضعیت منطقه به ویژه در خصوص تجاوز نظامی پاکستان بر افغانستان، گفت‌وگوهای مفصل انجام داده اند. 

‏ذبیح‌الله مجاهد، سخن‌گوی امارت اسلامی، امشب (پنج‌شنبه، ۱۴ حوت) در اکس نوشته که رییس‌الوزرای امارت اسلامی در این گفت‌وگو نگرانی خود را در باره‌ی وضعیت منطقه ابراز کرده و نقض حریم کشورها و کشته‌شدن غیرنظامیان را قابل نکوهش دانسته است.

محمدحسن آخوند، گفته است که استفاده از زور و هدف‌قراردادن غیرنظامیان نمی‌تواند مشکلات را حل کند. «موقف اصولی ا.ا.ا روشن است که به حل مشکلات از طریق تفاهم و مذاکرات باور دارد، اما در صورت تجاوز، دفاع از خاک و مردم خود را حق مشروع می‌داند.»

نخست‌وزیر مالیزیا، نیز نگرانی خود را از وضعیت منطقه ابراز کرده و گفته که وضعیت اخیر میان افغانستان و پاکستان سبب تأسف شده است. او، ابراز امیدواری کرده است که بحران جاری از طریق گفت‌وگو و تفاهم حل شود. «مالیزیا تلاش می‌کند تا با هر دو طرف در تفاهم، در این زمینه نقش عملی خود را ایفا کند.»

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: