قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، در بیانیه‌ای اعلام کرده است ارتش امریکا با نقض آتش‌بس، یک نفت‌کش ایرانی را که در حال حرکت از آب‌های ساحلی ایران در منطقه‌ی «جاسک» به سمت تنگه‌ی هرمز بود، هدف قرار داده است.

بر بنیاد بیانیه، کشتی دیگری در حال ورود به تنگه‌ی هرمز، رو‌به‌روی بندر فجیره‌ی امارات متحده مورد تعرض قرار گرفت. هم‌زمان، نیروهای امریکایی با هم‌کاری برخی کشورهای منطقه، به مناطق غیرنظامی در سواحل بندر خمیر، سیریک و جزیره‌ی قشم، حمله‌ی هوایی کردند.

قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، گفته است که نیروهای مسلح ایران نیز بلافاصله در اقدامی متقابل، شناورهای نظامی امریکا را در شرق تنگه‌ی هرمز و جنوب بندر چابهار مورد هجوم قرار دادند و زیان‌های قابل توجهی به آن‌ها وارد کردند.

در بیانیه آمده است: «‏آمریکای جنایت‌کار و متجاوز و کشورهای حامی آن، باید بدانند که جمهوری اسلامی ایران هم‌چون گذشته، پرقدرت و بدون کوچک‌ترین تردید، به هر گونه تعرض و تجاوز پاسخی کوبنده خواهد داد.»

فاکس‌نیوز، پیش‌تر گزارش داد که ارتش امریکا حمله‌هایی به بندر قشم و بندر عباس انجام داده است؛ اما تأکید کرد که این حمله‌ها به معنای آغاز جنگ نیست.

مرتبط با این خبر:

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: