در پی جان‌باختن علی خامنه‌ای، رهبر ایران، سپاه پاسداران اعلام کرده که شدیدترین و سهمگین‌ترین عملیات تهاجمی تاریخ را در برابر اسرائیل و پای‌گاه‌های امریکا در منطقه آغاز خواهد کرد.

خبرگزاری فارس، امروز (یک‌شنبه، ۱۰ حوت/۱ مارچ) تأیید کرد که خامنه‌ای، روز گذشته در محل کارش در بیت رهبری هدف قرار گرفته است.

هیئت دولت ایران در پی این رویداد، ۴۰ روز عزای عمومی در سراسر این کشور اعلام کرده و هم‌چنان از تعطیلی هفت‌روزه اداره‌ها و سازمان‌های دولتی خبر داده است.

اسرائیل و امریکا، روز گذشته به گونه‌ی مشترک بر بخش‌هایی از ایران حمله کرد که در پی آن شماری از مقام‌های ارشد این کشور جان باخته اند.

ایران نیز تا اکنون شماری از پای‌گاه‌های امریکا در منطقه از جمله بحرین، امارات متحده‌ی عربی، قطر، کویت، اردون و عربستان سعودی را هدف قرار داده است.

مرتبط با این خبر:

کلیدواژه‌ها: // //

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: