مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیکا، می‌گویند که هشت سبزخانه در ولسوالی گومل این ولایت ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته‌ی مسئولان، این سبزخانه‌ها با هم‌آهنگی ریاست زراعت پکتیکا، با هم‌کاری فنی مؤسسه‌ی «HEALTHO» و پشتیبانی مالی برنامه‌ی جهانی غذا (WFP) ساخته شده ‌اند.

لعل‌محمد گوهر، رییس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیکا، می‌گوید که از این میان سه سبزخانه در روستای «خرمینزو»، چهار سبزخانه در روستای «بابوخیل» و یک سبزخانه در «قلعه‌ی نواب» ساخته شده است.

او، می‌افزاید که این سبزخانه‌ها با هدف افزایش تولید سبزی‌ها، گسترش فعالیت‌های کشاورزی و افزایش درآمد خانواده‌ها ساخته شده و استفاده‌کنندگان آن نیز در زمینه‌ی فعالیت سبزخانه‌ها و امور مرتبط کشاورزی آموزش و راهنمایی دریافت کرده ‌اند.

رییس زراعت پکتیکا، هم‌چنان می‌گوید که اجرای سبزخانه‌ها و دیگر پروژه‌های مشابه، در افزایش تولیدات کشاورزی، ارتقای ظرفیت کشاورزان و تقویت اقتصادی خانواده‌ها، نقش مهمی دارد.

چند روز پیش نیز هشت سبزخانه با پشتیبانی مالی برنامه‌ی جهانی غذا، هم‌کاری فنی مؤسسه‌ی «HEALTHO» و هم‌آهنگی ریاست زراعت پکتیکا، در مربوطات ولسوالی جانی‌خیل این ولایت ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده بود.

به اشتراک بگذارید:
تحلیل‌های مرتبط

اخبار و گزارش‌های سلام وطن‌دار را از شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید: